Verhuur

Groot Assortiment

Gemakkelijk te bereiken

N

Goede Service

Het huren van een tap

Wij kunnen u alle dranken voor uw feest leveren, van frisdrank tot welkomstcocktail. Als u vertelt hoeveel mensen er ongeveer komen en wat de samenstelling van het gezelschap is (kinderen of volwassenen), dan kunnen wij u een advies geven over het assortiment dranken dat u het beste in huis kunt hebben. Voor het advies hebben wij een dranken-advieslijst. (Vraagt u hiernaar) Deze advieslijst is een richtlijn voor uw bestelling. Per feest kan dit natuurlijk verschillen. Afhankelijk van het weer, moeten er nog veel mensen met de auto rijden, zijn er veel kinderen en zijn veel van uw gasten bier en/of wijndrinkers. Voor uw wijnbestelling hebben wij wijnen in huis die zeer geschikt zijn voor feestjes. Deze liggen gemiddeld tussen de E 5.00 en E 6.00. Wij kunnen u hierin een goed advies geven.

Eventueel een teveel besteld en niet aangebroken fust bier mag retour gegeven worden met de chauffeur. Overige bestelde dranken kunnen niet retour gegeven worden.

Snelkoelers en tapinstallaties

De tapinstallatie die u huurt zijn snel koelers. Dat wil zeggen dat deze op elektriciteit werken en koelen zodra het bier door de leiding loopt. Er zijn twee verschillende modellen:
Tafeltap: dit is een klein tapje die u op een tafel of aanrecht kunt zetten. onder dit systeem past een fust van 20 ltr. of 50 ltr.
Het fust komt met de koolzuurfles naar de tap te staan.

Verwacht u een grotere groep mensen, dan is het makkelijker om een professionelere tapinstallatie te huren.
1-mtr. tap: dit is een kleine bar met ingebouwde spoelbak. afmeting tap: 1 mtr. x 60 cm. Onder dit systeem past een fust van 20 ltr. of 5o ltr. Het fust komt met de koolzuurfles naast de tap te staan.
Wij bezorgen de tap bij u thuis, sluiten hem aan en leggen uit hoe hij werkt. Houdt u er rekening mee dat de tap vrij veel elektriciteit vraagt. U kunt hem het beste op een aparte groep aansluiten. Houdt u het feest bij u binnen, hou er dan rekening mee dat de bar wat water kan lekken. Bescherm u vloer hiertegen.
20 liter = ong. 90 glazen / 50 ltr. = ong. 225 glazen

Natuurlijk kunnen wij bij het leveren van de tap ook voor uw overige dranken zorgen zoals o.a. frisdrank, wijn, feestelijke aperitieven, gedistilleerd, port. e.d.

Gratis glazen

Bij de bestelde dranken kunt u gratis glazen lenen, mits wij ze schoon terug krijgen. Anders zijn wij genoodzaakt €5,00 in rekening te brengen.

Reserveren

Weet u de datum en wilt u huren, leg het dan zo snel mogelijk vast, dit kan telefonisch of via het contact formulier. Met name in de zomermaanden is het erg druk. Bij het reserveren van de tap vragen wij een aanbetaling van E 75.00. Deze wordt natuurlijk in mindering gebracht op uw factuur. De bestelling voor de drank moet uiterlijk drie dagen van te voren opgegeven worden.

Betaling

Haalt u de bestelling bij ons op, dan kunt u contant afrekenen. Hebben wij een tap bij u bezorgd, dan sturen wij na afloop een factuur die u binnen 8 dagen dient te betalen. Bij factuurbedragen beneden de
E 200.00 rekenen wij E 2.50 administratiekosten.

Bij het huren van een tap en daarbij afname van drank, bezorgen wij gratis thuis.
Bezorgen van een tap alleen in een straal van 20 kilometer rond Bergen op Zoom.

Huren van Statafels

Wij verhuren praattafels (statafels). Dit zijn hoge ronde tafels van 80 cm doorsnede. Deze tafels zijn in een personen auto te vervoeren. Bij het ophalen van een statafel(s) vragen wij u om uw adresgegevens en legitimatie. Het huren van een statafel kost E 8,95 per tafel.

 

 

Neem contact op

Dé Bierwinkel / Drankenhandel Huijbregts

Halsterseweg 110
4613 BA Bergen op Zoom
Postbus 18040
4601 ZA Bergen op Zoom

Tel: 0164-255606
Fax: 0164-255691

info@de-bierwinkel.nl
www.de-bierwinkel.nl