Slijterij Wouw

Groot Assortiment

Gemakkelijk te bereiken

N

Goede Service

Dé Bierwinkel is een slijterij in de buurt van Wouw met een uitgebreid assortiment dranken. Deze groeiende onderneming bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en is gevestigd in een oude benzinepomp. Tegenwoordig is het een mooie winkel met een proeflokaal. Dé Bierwinkel is gelegen in Bergen op Zoom en is met de auto eenvoudig te bereiken. Wij beschikken ook over een eigen parkeergelegenheid waar klanten volledig kosteloos gebruik van kunnen maken. Als u in de regio Wouw op zoek bent naar een slijterij met verstand van zaken, dan moet u bij Dé Bierwinkel zijn.

Slijterij in de omgeving Wouw met een ruim aanbod dranken

In de omgeving van Wouw vindt u bij slijterij Dé Bierwinkel een ruim aanbod aan wijnen, bieren, gedestilleerde en alcoholvrije dranken. Voor iedere dag in het jaar kunt u bij ons een verschillend biertje aanschaffen. Onze pilseners en bieren zijn per flesje, per krat en per fust verkrijgbaar. Wij leveren zowel aan particulieren als aan de horeca. Op het gebied van bier kunt u bij ons onder meer terecht voor abdijbieren, witbieren, trappisten en Engelse bieren. Daarnaast zijn we u ook graag van dienst als u bijvoorbeeld wijn, champagne of whisky nodig heeft.

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Voor een slijterij die ook gespecialiseerd is in relatiegeschenken en kerstpakketten komt u naar Dé Bierwinkel nabij Wouw. U vindt onze winkel aan de Halsterseweg 110 in Bergen op Zoom. Wij zijn via 0164-255606 ook telefonisch te bereiken.

Neem contact op

Dé Bierwinkel / Drankenhandel Huijbregts

Halsterseweg 110
4613 BA Bergen op Zoom
Postbus 18040
4601 ZA Bergen op Zoom

Tel: 0164-255606
Fax: 0164-255691

info@de-bierwinkel.nl
www.de-bierwinkel.nl