Slijterij Bergen op Zoom

Groot Assortiment

Gemakkelijk te bereiken

N

Goede Service

Voor een ruime collectie van dranken komt u naar slijterij Dé Bierwinkel in Bergen op Zoom. Deze moderne winkel met een eigen proeflokaal is gevestigd in een voormalige benzinepomp. De winkel is gemakkelijk te bereiken en u kunt gratis gebruik maken van onze ruime parkeergelegenheid. Dé Bierwinkel is een slijterij in Bergen op Zoom waar u wordt geholpen door enthousiaste medewerkers met verstand van zaken.

Slijterij in Bergen op Zoom met een uitgebreide collectie dranken

Wij nodigen u van harte uit om onze uitgebreide collectie van bieren, wijnen, gedestilleerde en alcoholvrije dranken te komen bekijken in onze slijterij in Bergen op Zoom. U kunt bij ons voor elke dag in het jaar een ander biertje kopen. Zo breed is ons assortiment. Bieren en pilseners zijn bij Dé Bierwinkel per fles, per krat en ook per fust te verkrijgen. Zowel horecaondernemers als particulieren zijn wij graag van dienst. Qua bier kunt u bij ons onder andere kiezen voor witbieren, trappisten, abdijbieren en Duitse bieren. Verder kunt u in onze winkel ook terecht voor whisky, wijn en champagne.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Dé Bierwinkel in Bergen op Zoom is als slijterij ook gespecialiseerd in kerstpakketten en relatiegeschenken. Heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Neem dan telefonisch contact op via 0164-255606 of kom langs in onze winkel aan de Halsterseweg 110.

Neem contact op

Dé Bierwinkel / Drankenhandel Huijbregts

Halsterseweg 110
4613 BA Bergen op Zoom
Postbus 18040
4601 ZA Bergen op Zoom

Tel: 0164-255606
Fax: 0164-255691

info@de-bierwinkel.nl
www.de-bierwinkel.nl