Over ons

Over de bierwinkel en waarom we hiermee zijn begonnen

Welkom op de website van D.E. bierwinkel!

Wij zijn David en Elise en in 2021 zijn we gestart met onze eigen speciaalbierwinkel. Na bijna 2 jaar in het centrum van Naaldwijk onze winkel te hebben gehad, deed zich de kans voor om een proeflokaal te openen en daarom zijn we per 2023 verhuisd naar het Tramhuisje. Hierdoor is onze bierwinkel momenteel alleen een webshop. Natuurlijk houden we ons assortiment uitgebreid en gevarieerd!

Social Media

Life is too short for bad beer

OVER ONS
Het verhaal achter D.E bierwinkel

D.E. bierwinkel is ontstaan vanuit onze eigen interesse in bieren en het ontdekken van steeds weer wat nieuws. Waar we eerst met het aanbod van supermarkten uit de voeten konden, reden we al snel stad en land af op zoek naar speciale(re) bieren. Tegelijkertijd merkten we dat er in de buurt dus nog weinig aanbod was.

Na een avond brainstormen was de kogel door de kerk: we gaan zelf een bierwinkel starten. Na de nodige voorbereidingen vonden we al snel een geschikt pand en 4 maanden later (op Davids verjaardag!) opende onze bierwinkel voor het eerst z’n deuren.

We kozen voor een bierwinkel omdat er zoveel te ontdekken is en blijft. Het leukste is om onze klanten steeds specialere bieren te laten proeven en te zien en horen wat zij hiervan vinden.

Ook voor mensen die zeggen geen bier te lusten blijkt er vaak een bierstijl te zijn die toch in de smaak valt. Ondertussen leren we zelf continu bij, wat altijd leuk en interessant blijft!

Persoonlijk advies

We helpen je graag bij het uitzoeken van een bier naar jouw smaak! Omdat we zelf veel bieren proeven, met klanten en leveranciers sparren en de beoordelingen checken kunnen we je goed adviseren, zodat je altijd met bieren naar huis gaat waar je blij van wordt!

Speciale bieren

We verkopen eigenlijk alle stijlen bieren en halen ze overal vandaan. Rechtstreeks van kleine(re) lokale brouwerijen, maar we hebben bieren van over de hele wereld staan. We hebben nu 500+ verschillende speciaalbieren in ons assortiment en rond dit aantal willen we blijven. We hebben veel eenmalige brouwsels en mede hierdoor wisselt ons aanbod heel regelmatig.

Hoge kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de bieren die we verkopen. We zoeken daarom zoveel mogelijk informatie op voordat we een bier in onze winkel neerzetten. Ook proeven we zoveel mogelijk bieren zelf, zodat we weten waar we het over hebben. Is natuurlijk ook geen straf 😉

Winkelwagen