Over ons

Over de bierwinkel en ons idee waarom we hiermee zijn begonnen.

Dit is echt een droom die uitkomt. Het begon met D.E. bierwinkel, maar nu is het echt af
David & Elise
Eigenaar
Social Media

“Don’t be a howler, get your beer in a Growler”

OVER ONS
Het verhaal achter D.E Bierwinkel

D.E. bierwinkel is ontstaan vanuit onze eigen interesse in bieren en het ontdekken van steeds weer wat nieuws. Waar we eerst met het aanbod van de supermarkten uit de voeten konden, reden we al snel stad en land af op zoek naar speciale(re) bieren. Tegelijkertijd merkten we dat er in de buurt dus weinig aanbod was.

Na een rotdag op werk en een avond brainstormen was het ei gelegd: we gaan zelf een bierwinkel openen en 4 maanden later gingen we open!

We hebben gekozen voor een bierwinkel, omdat er zó veel te ontdekken is en blijft. Het leukste is om mensen steeds specialere bieren te laten proeven en te zien en horen wat zij hiervan vinden.
Ook voor mensen die zeggen geen bier te lusten blijkt er vaak een bierstijl te zijn die toch in de smaak valt! Ondertussen leren we zelf continu bij, wat wij enorm leuk vinden!

Persoonlijk advies

We helpen je graag bij het uitzoeken van een bier naar jouw smaak! Omdat we veel bieren proeven en ook de beoordelingen checken kunnen we je goed adviseren, zodat je met bieren naar huis gaat waar je blij van wordt, en met af en toe een “wildcard”

Speciale Bieren

Wij verkopen eigenlijk alle stijlen bieren en halen ze overal vandaan. Rechtstreeks van kleine(re) lokale brouwerijen, maar we hebben bieren van over de hele wereld staan. We hebben nu 500+ verschillende speciaalbieren in ons assortiment en rond dit aantal willen we blijven. Daarnaast wisselt het aanbod zeer regelmatig.

Hoge Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de bieren die we verkopen. We zoeken daarom zoveel mogelijk informatie op alvorens we een bier in de winkel neerzetten. Ook proeven we zoveel mogelijk bieren zelf – dan weten we zeker waar we het over hebben. En het is natuurlijk ook geen straf!

Winkelwagen