Biertap huren Roosendaal

Groot Assortiment

Gemakkelijk te bereiken

N

Goede Service

Tijdens de Carnavalsdagen zijn wij geopend alleen in de ochtenduren!

Een biertap huren doet u in Roosendaal en omgeving bij Dé Bierwinkel. Als moderne slijterij hebben wij voor iedere gelegenheid het ideale drankassortiment. Van bijzondere wijnen tot tongstrelende whisky’s en van mooie bieren tot lekkere frisdrank. Alle drank die u nodig heeft voor een feest kunnen wij leveren. Ook voor andere benodigdheden voor het geven een feest kunt u bij ons terecht. Bij Dé Bierwinkel nabij Roosendaal kunt u onder meer een biertap, statafels, stoelen en kapstokken huren. Verder is het ook mogelijk om volledig kosteloos glazen te lenen, mits u ze weer schoon retourneert.

Biertap huren voor een feest met veel gasten in de buurt van Roosendaal

Het huren van een biertap is ideaal als u in de buurt van Roosendaal een feest geeft voor een grote groep gasten. Dé Bierwinkel verhuurt twee soorten taps. U kunt kiezen uit een kleine tap met ingebouwde spoelbak of een tap die u op een tafel of het aanrecht neer kunt zetten. Op beide taps kan zowel een vat van 20 liter als een vat van 50 liter worden aangesloten. De tap, de vaten en de snelkoeler worden door onze medewerkers bij u afgeleverd. Alles wordt aangesloten en vervolgens krijgt u uitleg over de werking van de biertap.

Reserveren

Als u er zeker van wilt zijn dat u de biertap kunt huren voor uw feest in de regio Roosendaal, dan raden wij u aan om de tap te reserveren. Daarvoor neemt u telefonisch contact op via 0164-255606 of komt u even langs in Dé Bierwinkel aan de Halsterseweg 110 in Bergen op Zoom.

Neem contact op

Dé Bierwinkel / Drankenhandel Huijbregts

Halsterseweg 110
4613 BA Bergen op Zoom
Postbus 18040
4601 ZA Bergen op Zoom

Tel: 0164-255606
Fax: 0164-255691

info@de-bierwinkel.nl
www.de-bierwinkel.nl