Bierleverancier horeca

Groot Assortiment

Gemakkelijk te bereiken

N

Goede Service

Voor bierleveranciers in de horeca is De Bierwinkel is de ideale uitkomst. De Bierwinkel en Drankenhandel Huijbregts is een slijterij met een enorm bierassortiment. Niet alleen standaard bieren, maar ook speciaalbieren behoren tot het assortiment. De Bierwinkel en Drankenhandel Huijbregts zijn gevestigd in Bergen op Zoom en sinds 1991 dé meest complete slijterij.

Één van de betere bierleveranciers in de horeca

Al onze bieren en pilseners zijn verkrijgbaar per flesje of per krat. Tevens leveren wij veel pilseners op fust. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bavaria;
  • Scheldepils;
  • Heineken;
  • Amstel;
  • Jupiler;
  • Hertog Jan.

Maar ook speciaalbieren, zoals Hoegaarden, Leffe, La Chouffe en Wieckse Rosé zijn op fust leverbaar.

Alles voor uw evenement

Naast dat wij één van de betere bierleveranciers in de horeca zijn, verhuren wij ook de bijhorende benodigdheden voor een evenement. Vertel ons hoeveel mensen er ongeveer komen en wat de samenstelling van het gezelschap is, dan geven wij u graag advies over het assortiment wat u kunt afnemen. Wij verhuren ook tapinstallaties, zoals een tafeltap of een één meter-tap. Bij de bestelde dranken kunt u gratis glazen lenen. Ook kunt u statafels huren die gemakkelijk in een personenauto te vervoeren zijn. Heeft u nog een volle fust bier over? Dan kunt u deze gewoon retour geven aan de chauffeur.

Advies op maat door De Bierwinkel

Heeft u een vraag over het assortiment, verhuur of een ander onderwerp? U kunt ons bereiken op 0165-255606. De openingstijden van onze winkel zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag sluiten wij een uurtje eerder met een welverdiend biertje. Wij hopen u snel te mogen spreken. Wij vertellen u over de verschillende diensten die wij als één van de top bierleveranciers in de horeca aan u kunnen bieden.

Neem contact op

Dé Bierwinkel / Drankenhandel Huijbregts

Halsterseweg 110
4613 BA Bergen op Zoom
Postbus 18040
4601 ZA Bergen op Zoom

Tel: 0164-255606
Fax: 0164-255691

info@de-bierwinkel.nl
www.de-bierwinkel.nl